E-post

Inställningar

För att se inställningar för just din e-postapp klicka på den här nedan.

Begränsningar

Varningar

Rensningstips

Tänk på att det är e-postmeddelandens storlek och inte antal som framförallt spelar roll. Ett enskilt e-postmeddelande med bilagor kan vara lika stor som 100-1 000 e-postmeddelanden utan några bilagor.

I din tilldelade storlek på hela e-postlådan inkluderar alla mappar och alla meddelande med eventuella bilagor, inte bara inkorgen.